HomeASIF

Prezentarea Facultatii

Turul virtual al Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului

Cine suntem?

Asociaţia Studenţilor de la Îmbunataţiri Funciare, denumită generic ASIF, este o asociaţie non-guvernamentală, nonprofit, independentă, cu benefiuciu public.

Asociaţia Studenţilor de la Îmbunataţiri Funciare apără drepturile studenţilor din cadrul Facultăţii de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, promovează valorile culturale, sprijină studenţii şi tinerii, ajută la înmulţirea şi dezvoltarea cunoştinţelor culturale şi profesionale a membrilor săi, precum şi mediatizarea ştiinţelor din cardul FIFIM.

Pentru noi studenţii, viaţa în facultate înseamnă multă distracţie, dar pe de altă parte şi posibilitatea de a ne începe cu dreptul viaţa profesională.

Activităţile extracuriculare, cred că pot echilibra si în acelaşi timp împăca distracţia şi studiul, oferindu-le studenţilor posibilitatea de a se implica în diverse proiecte, care totodată vor fi utile în viitoarea carieră.

Implicarea în Asociaţii Studenţeşti pare a fi una dintre cele mai bune metode de a ne dezvolta cariera înca din facultate, facând desigur ceea ce ne place.

Din numeroase ONG-uri prezente în fiecare oraş universitar, noi avem posibilitatea să-l alegem pe cel care ni se potriveşte cel mai bine. O bună variantă considerăm că este Asociaţia Studenţească în care studiem şi nu numai ! Iar NOI suntem ASIF !

Voluntariatul într-un ONG ne ajută în mod concret în diverse domenii, cum ar fi :

 • Arta discursului în public
 • Întocmirea de proiecte
 • Organizarea evenimentelor
 • Dezvoltarea personală,

care sunt de un real folos atunci când ne angajăm. În plus, faptul că vom învaţa împreună SĂ FIM O ECHIPĂ şi SĂ LUCRĂM ÎN ECHIPĂ, noi considerăm că ne va ajuta să dezvoltăm activităţi interesante şi de asemenea prietenii de lungă durată.

Aşadar, de ce nu te-ai număra şi tu printre aceşti studenţi?

Alege ASIF şi implică-te intr-o activitate care cu siguranţă se va dovedi una dintre cele mai folositoare, interesante şi frumoase experienţe din facultate.

Nu ai nimic de pierdut, ci doar de câştigat !

Pentru înscriere, intră pe pagina de facebook ASIF Bucureşti , dă add şi lasă-ne un mesaj pentru a completa formularele de înscriere şi desigur pentru a discuta domeniile pentru următoarele activităţi !

Orice idee din partea fiecăruia ne va fi de ajutor !

FII CHIAR TU SCHIMBAREA PE CARE VREI SA O VEZI IN LUME!!!

Unde ne găsiţi?

Sediul ASIF se află în clădirea FIFIM, Corp A, Et. 4.

Contact

 

 • Alexandru Ionescu e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. tel: 0756 044 541

 • Teodora Motocescu e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. tel: 0720 329 920

 • Daniel Cărămidaru e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. tel: 0736 523 884
 •  

   

   

  Activităţi

  Leadership prin Influenta

  Despre Todd Geist 

  Activează ca Senior Financial Manager la Procter and Gamble, companie în care a lucrat în ultimii 27 de ani.  A avut mai multe poziții de management financiar în timpul carierei, cele mai multe in segmentul de produse Health and Beauty cu rol in analiza financara, planificare strategică, forecasting și P&L management.

   

  Galerie Foto

   

   

   

   

   

   

   

       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
   
  магазин DVD фильмов
  Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости

  Lista Absolvenţilor

  Licenţă        Masterat
  Buletin Ştiinţific

  Lista Lucrărilor Ştiinţifice